Sluit je aan bij HomeTaste!

10% commissie per bestelling en een vast bezorgtarief. Maak kennis met HomeTaste een unieke foodplatform georganiseerd door de Rotterdamse horeca.

Bekijk de voordelen van HomeTaste en hoe wij jouw online succes kunnen verhogen!

Aansluiten kan momenteel in Rotterdam. 
Schrijf je vandaag nog in!

Inschrijven

Na je inschrijving neemt één van onze adviseurs binnen 10 werkdagen contact met je op!

  Tarieven

  10% commissie

  De commissie kosten is 10% bij HomeTaste

  €0,50 per kilometer

  De bezorgkosten zijn €0,50 per kilometer

  €1,50 ophaaltarief

  De horeca betaalt een vast ophaaltarief van €1,50 per order welke bedoeld is voor sociale bijdrage voor de bezorger (bijv verzekeringen)

  Eigen bezorgers?
  Dan betaal je uiteraard enkel 10% commissie over de bestelling. In ons systeem kan je op elk gewenste moment kiezen om zelf te bezorgen of gebruik te maken van externe riders.

  Voordelen

  Laagste commissie

  HomeTaste hanteert 10% commissie per bestelling. Wij werken met lage en eerlijke tarieven en zorgen dat de horeca minder commissie betaalt en meer winst overhoud aan online bezorgen.

  Vast bezorgtarief

  Wij hanteren lage en vaste bezorgtarieven. Je betaalt alleen bezorgkosten over de werkelijke afstand die wordt afgelegd tussen restaurant en klant met een vast ophaaltarief per bezorging voor de bezorger. Heb je eigen bezorgers dan betaal je enkel 10% commissie per bestelling.

  Flexibele CMS

  Beheer volledig je online restaurant (menu, foto’s, tijden, afstanden, bonussen etc.) en orderverwerking in een gebruiksvriendelijke web-based systeem of vanuit je huidige POS kassasysteem (incl koppeling) om je dagelijkse horecazaken flexibel en 24/7 up & running te houden.

  Geen omzet is geen kosten

  Maak je geen omzet via HomeTaste? Dan betaal je ook geen kosten. Je betaalt alleen commissie en bezorgkosten over de daadwerkelijke behaalde omzet per bestelling.

  Gratis ondersteuning

  Onze restaurantsupport staat dagelijks voor je klaar om via telefoon, WhatsApp of mail persoonlijk te helpen met je online restaurantbeheer, orderverwerking, software begeleiding of vragen te beantwoorden.

  Gratis onboarding

  Je besteedt geen tijd aan het inrichten of opzetten van je online restaurant. Onze klantsupport zal dit geheel kosteloos voor jou doen. Deel het menukaart met ons via een template bestand en wij zorgen dat je binnen enkele dagen online bent op HomeTaste!

  Beschikbare bezorgers bij jou in de buurt

  HomeTaste bemiddelt tussen restaurants en bezorgers en beschikt over meer dan 100 flexibele bezorgers in Rotterdam. Jouw orders worden snel en veilig bij de klant afgeleverd tegen een eerlijk en transparant tarief.

  Verhoog zichtbaarheid en naamsbekendheid

  Verhoog je lokale online zichtbaarheid en naamsbekendheid en bereik dagelijks meer miljoenen social media gebruikers in jou in de buurt. Jij sluit aan en wij doen de rest!

  Unieke interactie met jouw doelgroep

  Deel eenvoudig via mobiel nieuwe gerechten en impressies van je restaurant en laat klanten vanuit hier direct bestellen!

  Dagelijks opzegbaar

  Heb je andere plannen of stop je met je restaurant? Geen zorgen, bij ons zit je nergens aan vast en kan je de samenwerking dagelijks opzeggen.

  Aanmelden in drie stappen!

  1

  Inschrijven bij HomeTaste

  Laat je gegevens achter in het formulier bovenaan deze pagina (onze adviseur neemt dan z.s.m. contact met je op) of vul hier het volledige aanmeldformulier in om het aanmeldproces te versnellen.

  2

  Payment provider en contract

  Afhankelijk van de drukte nemen wij z.s.m. contact met je op voor aanvullende gegevens, aanmelding bij de payment provider (noodzakelijk voor de uitbetaling) en sturen wij je het menu template en het contract op.

  3

  Jouw restaurant online bij HomeTaste

  Na goedkeuring door de payment provider en ondertekening van het contract ontvang je van ons de inloggegevens en kan jij direct starten.

  Bekijk ons platform

  Neem een kijkje op ons unieke foodplatform zodat jij weet hoe jouw online restaurant er straks gaat uitzien!

   

  Deze restaurants gingen jou voor