Sluit je GRATIS aan bij HomeTaste!

0% commissie per bestelling! Maak kennis met HomeTaste een unieke foodplatform georganiseerd door de Rotterdamse horeca.

Bekijk de voordelen van HomeTaste en hoe wij jouw online succes kunnen verhogen!

Aansluiten kan landelijk.
Schrijf je vandaag nog in!

Inschrijven

Na je inschrijving neemt één van onze adviseurs binnen 10 werkdagen contact met je op!

  Tarieven

  GRATIS aansluiten

  0% commissie bij HomeTaste

  €0,50 transactiekosten

  Je betaalt een eenmalige transactiekosten van €0,50 per bestelling

  Eigen bezorgers
  Je bepaald je eigen bezorgkosten en bezorgd de bestelling zelf aan de klant. Het inzetten van externe bezorgers is tijdelijk niet mogelijk.

  Voordelen

  Geen commissie

  HomeTaste hanteert 0% commissie per bestelling. Wij werken met eerlijke tarieven en zorgen dat de horeca meer winst overhouden aan online bezorgen!

  Flexibele CMS

  Beheer volledig je online restaurant (menu, foto’s, tijden, afstanden, bonussen etc.) en orderverwerking in een gebruiksvriendelijke web-based systeem of vanuit je huidige POS kassasysteem (incl koppeling) om je dagelijkse horecazaken flexibel en 24/7 up & running te houden.

  Dagelijks opzegbaar

  Heb je andere plannen of stop je met je restaurant? Geen zorgen, bij ons zit je nergens aan vast en kan je de samenwerking dagelijks opzeggen.

  Gratis ondersteuning

  Onze restaurantsupport staat dagelijks voor je klaar om via telefoon, WhatsApp of mail persoonlijk te helpen met je online restaurantbeheer, orderverwerking, software begeleiding of vragen te beantwoorden.

  Gratis onboarding

  Je besteedt geen tijd aan het inrichten of opzetten van je online restaurant. Onze klantsupport zal dit geheel kosteloos voor jou doen. Deel het menukaart met ons via een template bestand en wij zorgen dat je binnen enkele dagen online bent op HomeTaste!

  Unieke interactie met jouw doelgroep

  Deel eenvoudig via mobiel nieuwe gerechten en impressies van je restaurant en laat klanten vanuit hier direct bestellen!

  Gratis materialen

  Gratis bezorgtassen en thermosrugzak om jouw bestelling te bezorgen naar de klant!

  Aanmelden in drie stappen!

  1

  Inschrijven bij HomeTaste

  Laat je gegevens achter in het formulier bovenaan deze pagina (onze adviseur neemt dan z.s.m. contact met je op) of vul hier het volledige aanmeldformulier in om het aanmeldproces te versnellen.

  2

  Payment provider en contract

  Afhankelijk van de drukte nemen wij z.s.m. contact met je op voor aanvullende gegevens, aanmelding bij de payment provider (noodzakelijk voor de uitbetaling) en sturen wij je het menu template en het contract op.

  3

  Jouw restaurant online bij HomeTaste

  Na goedkeuring door de payment provider en ondertekening van het contract ontvang je van ons de inloggegevens en kan jij direct starten.

  Bekijk ons platform

  Neem een kijkje op ons unieke foodplatform zodat jij weet hoe jouw online restaurant er straks gaat uitzien!

   

  Deze restaurants gingen jou voor